Cad iad na riachtanais atá ag meaisín glantacháin ultrasonaic maidir le gníomhaire glantacháin

Mis on nõuded ultraheli puhastusseadme jaoks puhastusaine




Kõik teavad, milline on ultraheli puhastuse masina toimivus.Nii, kas see kuulub tööstuskategooriasse või leibkonna kategooriasse, siis puhasti masina kasutamise arv kasvab, mis näitab ka seadmete eeliseid.




Igapäevase vajaduse korral on puhastamine ühelt poolt, teiselt poolt, kui lisatud baktereid ei saa eemaldada, meie pidev kasutamine on varjatud haiguste oht.Kui ultraheli puhastusseadme kasutamine igapäevaste vajaduste puhastamiseks, ei saa mitte ainult tagada kaupade puhtust, laiendada selle kasutamise tsüklit, vaid võib ka saavutada desinfitseerimise ja steriliseerimise rolli, meile elukvaliteedi ja kvaliteedi, mängida tagatist.




On palju erinevaid igapäevaseid vajadusi, mida saab puhastada ultraheli puhastusmasin, nagu hambahari, prillid, hambaprotees, ehted, kamm, CD, kell ja elektrižilett, jne. Kuid need puhastusvahendid on parem olla võimalik siseneda vedelikku nii palju kui võimalik.Lõppude lõpuks tuleb keskkonnas kasutada ultraheli puhastusmasinat koos meediumiga, vastasel juhul ei teki kavitatsiooni mõju.




Ultraheli puhastusseadme ohutustegur on ikka veel suhteliselt kõrge, sest selle tööprotsess ei vaja inimeste sekkumist ning selle sõltumatu toimimine võib tagada seadmete stabiilsuse, nii et see on üldiselt endiselt suhteliselt ohutu.




Ultraheli puhastusmasin on vedelikku juhtiva aine kõrgsageduslik vibratsioon, puhastatud kaupade kahjustust on palju vähendatud, et tagada puhaste kaupade ohutus, kuid ka vähendada kasutuskulusid.Seadme kasutamine puhastusvahendite puhastamiseks võib vähendada puhaste esemete kaotsiminekut. Puhastatud esemete puhastamine




Lisaks on viimastel aastatel ultraheli puhastusmasina kiirendatud arengu tõttu ta täielikult aru saanud kogu puhastusprotsessi automatiseerimisest.Puhastamisprotsessis ei pea operaatorid osalema puhastamise protsessis ja neil ei ole vaja puutuda puhastusvedelikku, mis vähendab oluliselt käitajatele tekitatud kahju.Operaatorid, kes kasutavad usaldusväärseid ultraheli puhastus masin ei pea muretsema pikka aega Operatsioon naha kahjustusi, oluliselt vähendada töö kaotus puhastuse operatsiooni.




Ultraheli puhastus masin puhastamise puhtus võib olla väga kuni standard, kuid kui on nõudeid pinna viimistlus osad, siis ei saa seda garanteerida.Kuna puhastussagedus ja puhastustemperatuur on puhastamise ajal vale, võib osade välimus olla kahjustunud ja see tunne, et puhastamine on veidi üle.Seepärast peaks käitajal olema püügivahendi paigaldamisel väga selge arusaam sellest, millised puhastusosad on.




Seega, isegi kui ultrahelipuhastusseadmel on tugev puhastusfunktsioon, kui me ei pööra sellele operatsiooni käigus t ähelepanu, põhjustab see ülemäärast puhastust.Praeguste seadmete puhul on üldiselt tegemist täpse käitamisega.Kui nõutav on hinnatav puhastamine, soovitatakse, et selle eest peaks vastutama käitaja, et vähendada puhastusest põhjustatud kahju.




Töötüki õli ja mustuse eemaldamise seadme tööpõhimõte on väga hea, kuid kui see on raske õli, siis võib olla vaja kiirendada mulla lahustumise kiirust, teil on vaja kasutada puhastusvahendit, see võib kiirendada puhastusmasina töötamise aega, parandada puhastusvõimsust.




Mis puutub ultrahelipuhastusseadmesse, siis tavapärane puhastamine ei kahjusta toodete välimust, välja arvatud juhul, kui sagedust ja võimsust ei ole korralikult kohandatud ja kui puhastusaeg on liiga pikk, võib esineda mõningaid kahjustusi ning tavaline puhastamine ei mõjuta toodete välimust, välja arvatud puhastamine.




Ja puhastusvahendi kasutamine on ainult selleks, et lisada glasuuri koogile, eriti nende esemete puhul, mille välispinna puhtuse suhtes on suured nõuded, võib puhastusvahendi kasutamine puhastamise ajal mulla kiiremini eemaldada; lisaks sellele on puhastamise kiiruse parandamiseks võimalik kasutada ka puhastusvahendit,Eesmärk on olla kiire.


Eelmine: Fachtóirí a théann i bhfeidhm ...

Järgmine: Roinnt gnéithe de chobhsaíocht ...